Инфо

26. јануар 2022.26. јан 2022.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за среду, 26. јануар

Београдски листови на насловним странама издања за среду, 26. јануар 2022. године, пишу о трансферу српског фудбалера Душана Влаховића из Фјорентине у Јувентус за 75 милиона евра, предстојећим изборима и односима унутар опозиције и другим темама.

БЛИЦ - "Влаховић у Јувентусу за 75 милиона евра", о трансферу српског фудбалера Душана Влаховића из Фјорентине у Јувентус. "Може ли наметање Поноша да сруши коалицију", о предизборној сарадњи опозиционе коалиције око Странке слободе и правде и Народне странке.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Прву дозу прими до 1.000 људи дневно", о вакцинацији против корона вируса у Србији. "Влаховић најскупљи наш играч у историји", о фудбалеру Душану Влаховићу који ће из италијанске Фјорентине прећи у Јувентус.

ДАНАС - "На речима сви и даље за јединство", о односима унутар опозиције пред изборе у априлу. "Србија трећа у свету по вишку смртности", о највећем забележеном повећању броја умрлих у Србији у последњих 75 година.

НОВА - "Литијум траже на још осам места", списак локација на којима су у току испитивања у потрази за рудом литијума у Србији. "Отрови у ваздуху у Новом Пазару и Ваљеву продиру директно у крв", о два најзагађенија града у Србији.

ПОЛИТИКА - "Повећане захиле гаса у 'Банатском двору'", о залихама енергената у Србији. "Србија никада није ишла оваквом брзином ка ЕУ", изјава премијерке Србије Ане Брнабић.
Агенција Бета
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa