Инфо

27. септембар 2022.27. сеп 2022.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 27. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања од уторка, 27. септембра највише пишу о наџору оних који су одслужили казне затвора због силовања, о предстојећем самиту лидера ЕУ у Прагу и ставовима Запада према Србији у контексту њених односа са Русијом.

БЛИЦ - "Поред антиваксера сад се појавили антипописари", о новој теорији завера у Србији. "Пред Србијом 10 врућих дана са притисцима са свих страна", о томе шта чека Србију, уочи састанка лидера ЕУ 6. октобра у Прагу, коме ће присуствовати и председник Србије Александар Вучић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Припрема се и регистар силоватеља", о мерама за одвраћање од понављања злодела. "Србија на удару због календара састанака", о реаговањима Запада на план билатералних консултација Србије и Русије.

ДАНАС - "Москва као чувар Вучићевог рејтинга", о томе зашто председник Србије Александар Вучић најављује ново "историјско" обраћање јавности после сусрета са шефом руске дипломатије Сергејом Лавровом у Њујорку. Лист пише да не постоји наџор државе над починиоцима најтежих кривичних дела у тексту под насловом: "Грађани прате осуђеног силоватеља".

НОВА - Лист пише о ситуацији у националној авиокомпанији: "Принудно слетање Ер Србије под окриљем државе". Лист пише о проблемима са наџором оних који су одслужили казну због силовања "Систем нема решење за силоватеље на слободи".

ПОЛИТИКА - "Европа у Прагу тестира праг издржљивости Србије", о предстојећем састанку лидера ЕУ у Прагу. "Несугласице око заказивања Параде поноса за 2023", о дешавањима у вези са Прајдом, најављеним за идућу годину.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa