Инфо

5. октобар 2022.5. окт 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за среду, 5. октобар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 5. октобар највише пишу о 22. годишњици од рушења недемократске власти у Србији, о хапшењу у румунској испостави Нафтне индустрије Србије (НИС) и оптужбама за индустријску шпијунажу, и о другим темама.

БЛИЦ - "Клонирала бих Вучића, али и Синишу Малог", лист преноси изјаву премијерке Ане Брнабић. О тровању печуркама у Шапцу "Печурке на пијацама нико не контролише".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише да је угрожено наследје у Новом Пазару "Баштина старог Раса на депонији". О ситуацији са откупом воћа "Малинаре још нису исплатили".

ДАНАС - Подсећање да је 5. октобра пре 22 године срушена недемократска власт у Србији "Милошевић отишао, на власти његови савезници и сарадници". О хапшењу у румунској испостави НИС-а "Мистериозни путеви нафте и државних тајни".

НОВА - "НИС у шпијунској афери, Румуни криве Београд", лист пише да Букурешт истражује да ли је Србија умешана у индустријску шпијунажу. Интервју са председником Демократске странке Зораном Лутовцем "Вучић одуговлачи с владом, нада се завршетку рата".

ПОЛИТИКА - Поводом истраге о цурењу информација о налазиштима нафте у Румунији "НИС тврди да се строго придржава закона". "Спорне лекције из биологије мораће да се мењају", о изменама у уџбеницима које се односе на биолошки смисао адолесценције.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa