Инфо

5. децембар 2022.5. дец 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за понедељак, 5. децембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за понедељак, 5. децембар највише пишу о седници Скупштине Србије на којој ће се расправљати о буџету за наредну годину, повратку српске фудбалске репрезентације са Светског првенства у Катару, и о другим темама.

БЛИЦ - "Кирија тера и раднике и студенте на улицу", о повећању станарина у Београду због доласка руских држављана. "'Орлови' стигли без петорице и без речи", о повратку српске репрезентације након елиминације на Светском првенству у фудбалу у Катару.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Измислили кинеску полицију у Србији", о наводима медија у иностранству да Кина има своје полицајце у више земаља света, па и у Србији. "Тихо полетели још тише се проземљили", о повратку у земљу фудбалске репрезентације Србије након елиминације на Светском првенству у Катару.

ДАНАС - Лист пише о седници републичког парламента на којој ће се у понедељак расправљати о буџету за 2023. годину "Синиша Мали:Наредног децембра просечна зарада 820 евра". Изјава председнице београдског одбора Странке слободе и правде (ССП) Миле Поповић поводом иницијативе опозиције за смену градоначелника Александра Шапића "Важна порука је што СНС и СПС нису гласали ни за ни против Шапића".

НОВА - Лист наводи да би изостанак са самита у Тирани за Србију био "Нови корак ка потпуној изолацији земље". "Вучићева Србија је црна рупа Европе", интервју са академиком Душаном Теодоровићем.

ПОЛИТИКА - О позиву председнику Србије Александру Вучићу за учешће на самиту у Тирани "Одлука у интересу грађана Србије".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa