Инфо

7. фебруар 2023.7. феб 2023.
Бета

Бета

Насловне стране за уторак, 7. фебруар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак, 7. фебруар пишу о земљотресу у Турској и Сирији, састанку Српске напредне странке, продаји Генекс куле и другим темама.

БЛИЦ - "Тресу се и исток и запад", лист пише да су се земљотреси који су погодили Турску и Сирију, осетили и у Њујорку. "Ванредни избори у септембру, Вучић кандидат за премијера", лист пише о састанку Српске напредне странке.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Вапаји за помоћ из рушевина", о земљотресима који су однели више од 2.700 живота у Турској и Сирији. Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића након састанка Српске напредне странке "Нећу да трпим уцене запада, али ни СПС ни лажне деснице.

ДАНАС - О продаји Генекс куле "Аца Босанац коначни купац Генекс куле". "Јавност треба да зна шта је садржај западног ултиматума", лист преноси став посланика покрета Двери Бошка Обрадовића.

НОВА - "Видић улази у трку за председника ФСС", лист пише да бивши фудбалер Немања Видић жели да постане први човек српског фудбала. "Нови власник Генекс куле Пецонијев човек, хапшен са Беливуком", о продаји Генекс куле контроверзном бизнисмену Александру Кајмаковићу.

ПОЛИТИКА - "'Еурека бар' купио 'Генекс кулу'", о продаји Генекс куле за 2,4 милијарде динара. "На хиљаде мртвих у разорном земљотресу у Турској и Сирији", пише лист.
Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa