Инфо

7. фебруар 2023.7. феб 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Турнир у стоном тенису за ветеране

У недељу, 05. фебруара, у Љубовији је одржан“GEWO“ турнир, први ветерански турнир у стоном тенису. Домаћин и организатор турнира је Спортско удружење „Нец 015“ из Љубовије и тренер у том клубу Ђорђе Филиповић.
Ljubovija.info

„Драго ми је што смо били домаћини једном оваквом турниру који је окупио око 70 такмичара. Имали смо такмичаре из Београда, Новог Сада, Шапца, Лознице, Љубовије, Бајине Баште, Аранђеловца, Тополе, Ариља, Ваљева, Сремске Митровице, Загреба, Кукуљанова, Сарајева, Тешња, Бијељине, Зворника, Орашја, Брчког...Нажалост, због временских прилика, као и лигашких обавеза, доста такмичара је отказало учешће пред сам турнир, али опет то нас није омело да турнир буде омасовљен. Захвалио бих се свима на помоћи, пре свега најмлађим члановима Спортског удружења 'НЕЦ 015', нашим пријатељима из Шапца и свим спонзорима. Надам се да ће ово постати традиционалан турнир сваке године, као што је и турнир који организујемо у Данима дринске регате, ове године по седми пут“, каже тренер Филиповић.


И следећег викенда, 11. фебруара, Љубовија ће бити домаћин још једном турниру у стоном тенису, овог пута у појединачном првенству Србије за мини кадете. Организатор је Спортско удружење „Нец 015“ уз подршку Општине Љубовија и Спортског савеза општине Љубовија. Почетак турнира је у 10 часова.
Ljubovija.info

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa