7. februar 2023.7. feb 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Turnir u stonom tenisu za veterane

U nedelju, 05. februara, u Ljuboviji je održan“GEWO“ turnir, prvi veteranski turnir u stonom tenisu. Domaćin i organizator turnira je Sportsko udruženje „Nec 015“ iz Ljubovije i trener u tom klubu Đorđe Filipović.
Ljubovija.info

„Drago mi je što smo bili domaćini jednom ovakvom turniru koji je okupio oko 70 takmičara. Imali smo takmičare iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Loznice, Ljubovije, Bajine Bašte, Aranđelovca, Topole, Arilja, Valjeva, Sremske Mitrovice, Zagreba, Kukuljanova, Sarajeva, Tešnja, Bijeljine, Zvornika, Orašja, Brčkog...Nažalost, zbog vremenskih prilika, kao i ligaških obaveza, dosta takmičara je otkazalo učešće pred sam turnir, ali opet to nas nije omelo da turnir bude omasovljen. Zahvalio bih se svima na pomoći, pre svega najmlađim članovima Sportskog udruženja 'NEC 015', našim prijateljima iz Šapca i svim sponzorima. Nadam se da će ovo postati tradicionalan turnir svake godine, kao što je i turnir koji organizujemo u Danima drinske regate, ove godine po sedmi put“, kaže trener Filipović.


I sledećeg vikenda, 11. februara, Ljubovija će biti domaćin još jednom turniru u stonom tenisu, ovog puta u pojedinačnom prvenstvu Srbije za mini kadete. Organizator je Sportsko udruženje „Nec 015“ uz podršku Opštine Ljubovija i Sportskog saveza opštine Ljubovija. Početak turnira je u 10 časova.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa