Инфо

7. фебруар 2023.7. феб 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

Премијерно изведена представа „Будите на стендбају“

У Шабачком позоришту изведена је прва премијера у овој години. Комедија „Будите на стендбају“ у режији Слађане Килибарде написана пре десетак година актуелнија је него икад.
Глас Подриња

У немилосрдном пословном окружењу отвара се питање на шта су све спремни појединци како би дошли до жељене позиције и постоји ли граница преко које не би прешли. Које су квалификације данас пресудне и да ли је гаранција успеха знање које поседујемо или познанство са правим људима на правим местима?

Одговоре нуде различити профили личности који се разоткривају у лепези комичних ситуација где се потврђује да ништа није онако како изгледа.

У комаду играју: Соња Милојевић, Александра Ристић, Кристина Пајкић, Владимир Милојевић, Страхиња Баровић и Драган Петровић.

„Данас је пословно окружење немилосрдно. Комбинација рата и спорта. Да бисте пронашли посао није више довољно имати факултетску диплому или бити стручњак у својој области. Потребно је да се довијате, лажете и мажете, да проналазите везе и везице, да се претварате да сте глупи или да се правите паметни. Све је дозвољено јер циљ оправдава средства. Табла је постављена, фигуре су поређане, правила су изложена, али ви сте само пион у тој партији. Од вас се тражи да победите, али изгледа да је једини пут ка томе губљење последње трунке достојанства и човечности. Да ли сте спремни на то? Ви сте на потезу“, речи су Ариела Милошевића, који са Наталијом Матуновић- Милошевић, потписује текст.

Глас Подриња

Репризе су 10. и 23. фебруара. Улазнице по цени до 400 динара могу се купити на билетарници, а радно време је од 11 до 13 и од 18 до 20 сати.
Глас Подриња

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa