Инфо

15. фебруар 2023.15. феб 2023.
ФБ страница Љубовија.инфо

ФБ страница Љубовија.инфо

Сајам образовања у Љубовији

У Средњој школи „Вук Караџић“ у Љубовији организован је први Сајам образовања, са циљем да се ученици завршних разреда упознају са студијским програмима, начином рада и понудом факултета и високих школа, као и другим питањима значајним за њихов даљи професионални развој.

Cвоје програме представило је око 20 струковних школа и факултета, a њихови представници похвалили су организацију сајма и захвалили се директорки на позиву и прилици да се представе ученицима на овакав начин.

"Успешно је реализована активност у оквиру професионалне оријентације ученика и надам се да су ученици добили неопходне информације које ће им помоћи у одабиру будућег занимања. Посебно ме обрадовало присуство наших бивших ученика, сада успешних студената, који су били чланови тимова за промоцију факултета и високих струковних школа и који су нам још једном потврдили да им је наша школа била добра основа за факултет", рекла је директорка Средње школе "Вук Караџић" Љубовија, Драгана Арсић.

Представници факултета и високих струковних школа понели су лепо искуство из ове школе и поклон промотивни материјал који је обезбедила Туристичка организација општине Љубовија.
ФБ страница Љубовија.инфо

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa