Инфо

29. март 2023.29. мар 2023.
Продор Милана Јовановића против Партизана (фото: Глас Подриња)

Продор Милана Јовановића против Партизана (фото: Глас Подриња)

Друго место важно за полуфинале

Друго место на крају регуларног дела сезоне Супер лиге Србије Мрталопластици Елискир доноси предност домаћег терена у полуфиналу плеј офа што је изузетно важно у дуелима изједначених ривала, без обзира ко ће од преосталих екипа бити противник Шапчанима.

Металопластика Елискир има бољи међусобни однос од панчевачког Динама и слабији од Партизана. Тренутно на табели Шапчани имају четири бода више од Панчеваца, два од Београђана. До краја сезоне дочекују: Дубочицу, Топличанин и Војводину, а гостују у Крагујевцу и Каћу.

Капитен и ослонац одбране: Д. Арсић (фото: Глас Подриња)


Динамо гостује у Крагујевцу, Костолцу и у дербију последњег кола Партизану, а угостиће, с новим тренером, Југовић и Шамот.

Партизан очекују гостовања у Зрењанину и Обилићу, а биће домаћини Војводини, Кикинди и Динаму.

Полуфинале, као и финале плеј офа биће играно на два добијена меча, а бољепласирани тим има предност домаћег терена у првој и евентуалној трећој утакмици. Плеј оф стартује средином маја.


Војводина још достижна

Војводина је од свих означена као први фаворит и за прво место пред плеј оф и одбрану титуле. Ипак, ни први циљ још није обезбедила. Има два бода више од "плавих", уз меч мање, али Новосађане очекују мечеви против Партизана и гостовање у Шапцу.
Д. Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa