Инфо

22. април 2023.22. апр 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Изложба аутомобила, квадова и баги возила у Љубовији

Као почетак нове туристичке сезоне и увертира за предстојећи Гастро фестивал, у Љубовији ће у недељу, 23. априла, бити одржана изложба старих аутомобила Мини клуба Србија. Организатор је Туристичка организација општине Љубовија, а поред старих „минија“, најављен је и скуп за љубитеље адреналинске вожње, АТВ и УТВ возила, преноси Љубовија.инфо.

Изложба олдтајмера одржаће се од 12 до 14 сати у улици Војводе Мишића. Како је најављено, биће изложени заиста ретки примерци мини аутомобила којих је у Србији у врло малом броју.

„Xтреме цлуб Љубовија“ приказаће АТВ и УТВ возила и организовати вожњу са циљем разгледања природних лепота Азбуковице. Сви љубитељи квадова и багија могу доћи испред ресторана „Соко Град“ на Старој Љубовији где ће ови чотвороточкаши бити изложени. Разгледање и боље упознавање са возилима за захтевну теренску вожњу планирано је од 8 до 10 часова, након чега ће колона кренути трасом од Старе Љубовије шумским и макадамским путем до видиковца на Немићу. По повратку на Стару Љубовију за све учеснике биће организован ручак и дружење уз музику.
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa