Инфо

4. мај 2023.4. мај 2023.
Партизан четврти и пети, а можда и шести пут ове сезоне (фото: Глас Подриња)

Партизан четврти и пети, а можда и шести пут ове сезоне (фото: Глас Подриња)

Партизан ривал за финале

Много је опција фигурирало док су љубитељи рукомета чекали последње коло регуларног дела сезоне, но све дилеме и комбинације решене су и пре поечтка дуела Металопластике Еликсир и Војводине у Шапцу, а оне су указале да ће у полуфиналу плеј офа Шапчани на Партизан.

Иако је дочекала последње коло на позицији два, Металопластику Еликсир је на том месту чувала само победа против Војводине уз пораз или реми Партизана против Динама. У случају ремија и бод би Металопластици био довољан. Ипак, како је Партизан убедљиво победио Динамо, одмах је било јасно да ће шабачки клуб бити трећи без обзира на исход утакмице против шампиона.

Јовановић у продору у куп дуелу против Партизана (фото: Глас Подриња)


У полуфиналу плеј офа Металопластика ће играти против Партизана, а панчевачко Динамо против Војводине. Предност домаћег терена у серији која траје док један тим не оствари две победе имају Партизан и Војводина. Шапчани први дуел играју у среду 17. маја на Бањици. Други меч је у Шапцу, а евентуални трећи поново у престоници.


Два тима су ове сезоне играла три меча и што је интересантно у сва три дуела славили су гости. Металопластика Елискир је најпре победила у Београду Партизан током јесени, а потом је у неколико дана пролећне полусезоне Партизан два пута савладао Шапчане у хали "Зорка", у четвртфиналу Купа, односно првенственом мечу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa