Инфо

29. мај 2023.29. мај 2023.
Три улице у Јеленчи добиле асфалт (Фото: Глас Подриња)

Три улице у Јеленчи добиле асфалт (Фото: Глас Подриња)

Три улице у Јеленчи први пут асфалтиране

Улице Првомајска, Савска и Проте Смиљанића у Јеленчи први пут су добиле асфалт. Укупна дужина улица је око 680 метара и у њима живи више од 200 становника.

Зорка Санковић (Фото: Глас Подриња)


-Овде је било катастрофално. Воду смо добили раније, а канализацију недавно. Сада је са асфалтом све много лепше. Можемо да прошетамо, а да се не искаљамо, рекла је мештанка Зорка Санковић и захвалила Савету Месне Заједнице и Градској управи на обављеним радовима.

Радови су коштали укупно око 9,5 милиона динара. Финансирани су из градског буџета.

Жељко Крсмановић (Фото: Глас Подриња)


-Сада имамо много боље услове за живот и све нам је лакше. Желим да се захвалим граду Шапцу и градоначелнику Александру Пајићу који је увидео наше проблеме и изашао нам у сусрет. Имамо лепу сарадњу са градом. навео је мештанин Жељко Крсамновић.

У три улице више од 200 становника (Фото: Глас Подриња)


Завршене радове обишао је и градоначелник Шапца Александар Пајић. Том приликом је разговарао са мештанима који су изразили задовољство урађеним.

Градоначелник разговарао са мештанима (Фото: Глас Подриња)


-На почетку године смо са представницима Месне заједнице Јеленча договорили приоритете. Три учице које су они определили и које до сада нису имале асфалт сада су урађене. То је јако значајно за људе који већ 50 година газе по путу који није примерен за приградско насеље. Наставићемо да радимо и даље у овој Месној заједници. Урађене су и водоводна и канализациона мрежа, а сада је прошла и путна инфраструктура. Подједнако радимо у селима, приградским местима, као и у центру града како би сви у 21. веку имали приближно исте услове за живот, рекао је градоначелник Пајић.
М.М.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa