Инфо

3. јун 2023.3. јун 2023.
Са прошлогодишњег Дана полиције (Фото: Глас Подриња)

Са прошлогодишњег Дана полиције (Фото: Глас Подриња)

Сутра дан МУП-а на Тргу, грађани позвани на обележавање

Дан Министарства унутрашњих послова и Дан полиције обележава се 4. јуна. Тим поводом на територији читаве Републике Србије организоваће се низ манифестација како би се рад полиције приближио грађанима.

Овај дан у Шапцу обележиће припадници Полцијске управе Шабац заједно са Одељењем за ванредне ситуације и Граничном полицијом на Тргу шбачких жртава од 11.00 часова. На тактичко-техничком збору грађани ће моћи да виде возила и део опреме које ове службе користе у свом раду.

Део опреме моћи ће и да се проба, те ће тако заинтересовани суграђани моћи да се опробају у форензичким техникама, да пробају наочаре за термовизијски вид или се на тренутак нађу у улози ватрогасца.

Догађај последњих година привлачи велику пажњу Шапчана, а поготову деце која могу да упознају полицајце који брину о њихово безбедности и уживо виде опрему коју су гледали само у филмовима.

Полицијска управа Шабац позива све грађане, као и родитеље да им се са децом придруже у недељу на градском тргу у Шапцу, као и у Улици Јована Цвијића у Лозници и да заједно са њима обележе њихов дан



М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa