Инфо

24. август 2023.24. авг 2023.
Вечерас танго У Културном центру

Вечерас танго У Културном центру

У четвртак, 24. августа са почетком у 20 часова, у сали Културног центра Шабац, у наставку Шабачке концертне сезоне 2023, наступиће танго ансамбл Либерцуатро. Овај ансамбл специјализован за танго репертоар већ дуги низ година наступа у земљи и иностранству са инструменталним и вокалним композицијама које укључују традиционални али и савремени танго.

Ансамбл је до сада наступао на значајним фестивалима и манифестацијама, као што су Нишвилле Јазз Фестивал, Нови Сад Европска Престоница Културе, Коларчева задужбина, Фестивал Блед, Фестивал светске музике Битола, Фестивал плеса Шибеник, Летњи фестивал у италијанској Ћезени и многи други.
Након концерта, заинтересовани Шапчани ће бити у прилици да се опробају у бесплатној презентацији танго плеса и тако направе своје прве танго кораке.

Ансамбл Либерцуатро чине Александар Мишовић (вокал), Ксенија Ристић (клавир), Мартина Димић Радовановић (виолина), Бранко Џиновић (бандонеон) и Бобан Стошић (контрабас). Уз музичаре ће наступити новосадски танго пар који чине Драган Ћулум и Наташа Кнежевић.

Улаз на концерт и презентацију танго плеса су бесплатни.


Овај догађај је део "Шабачке концертне сезоне 2023" коју организује Центар за добру музику из Шапца. Генерални покровитељ концертне сезоне је град Шабац. Спонзори су Елиxир Фондација и СЕТ д.о.о. Донатори концертне сезоне су Луси и Норм Хинман. У реализацији овог концерта учествује и Министарство културе Републике Србије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa