Инфо

17. септембар 2023.17. сеп 2023.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за недељу, 17. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 17. септембар пишу о повећању броја инфицираних короном и другим врстама вируса, о годишњици операције "Халијард" у Другом светском рату, о стању на Београдској берзи и о другим темама.

БЛИЦ - "Дрогу шверцују у теглама, пеленама, резервоару", лист пише о искуствима цариника који наводе шта се све шверцује и како. О повећању броја инфицираних короном и другим вирусима "Рота вирус напада децу, корона у залету а вреба и денга".

АЛО - "У Мрчајевцима Купусијада, а у Шапцу - Чивијада", пише лист о манифестацијама које се крајем лета одржавају у Србији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Мог оца је спасло храбро српско срце", изјава сина пилота САД обореног изнад Србије 1944. године, који је спасен у операцији "Халијард". "Херојски јуриш 'сломио' војску од 700.000 људи", подсећање поводом обележавања годишњице пробоја Солунског фронта у Првом светском рату.

КУРИР - Нови артикли који ће бити обележени знаком "боља цена": "Јефтинији уље, кекс, маргарин, паштета..."

ПОЛИТИКА - Интервју са министарком правде Мајом Поповић "Доживотни затвор за силоватеље". Директор Београдске берзе Иван Лепосавић за лист каже "Берзи недостаје понуда атрактивних акција".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Рудници литијума широм Европе: "Богате се на литијуму, а ми смо испали глупи".
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa