Инфо

23. септембар 2023.23. сеп 2023.
Бета

Бета

Насловне стране за суботу, 23. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 23. септембар пишу о реакцијама на обраћање председника Србије Александра Вучића на Генералној скупштини Уједињених нација, о повећању броја инфицираних корона вирусом, и о другим темама, преноси Бета.

БЛИЦ - "Срби за 'кавчане' копали тунел до депоа суда", лист пише о истрази поводом копања тунела до зграде Вишег суда у Подгорици.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о дешавањима на Косову "Бомбама на Србе, а Брисел забринут". "Београд као јак мегафон малих земаља", о обраћању председника Србије Александра Вучића на Генералној скупштини Уједињених нација.

ДАНАС - Реаговања на говор председника Србије у УН "Цинични говор Вучића и популистички приступ". Интервју председника Нове демократске странке Србије "Милош Јовановић: Следи једна од прљавијих кампања".

НОВА - О говору председника Србије у Уједињеним нацијама "Вучић критиковао САД и Немачку као Милошевић". "Помоћ од државе платићемо акцизама" о стању српске економије.

ПОЛИТИКА - "Челници Српске листе мета бомбашких напада", о дешавањима на Косову. Лист пише о повећању броја заражених корона вирусом "Непредвидиво кретање деветог таласа короне".
Г. П.

Најновији број

30. новембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa