Инфо

23. септембар 2023.23. сеп 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

Упозорење на олујне падавине, локалну појаву града и олујни ветар

Наоблачење са кишом, пљусковима, грмљавином, падом температуре и појачаним северозападним ветром које ће данас после подне и увече захватити северне и западне крајеве Србије, а крајем дана, током ноћи (23./24. септембар) и сутра, 24. септембра, прошириће се на целу земљу уз интензивирање падавина и локалну појаву краткотрајних временских непогода праћених градом, олујним ветром и великом количином падавина, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Обилне падавине у Бачкој и Срему се очекују већ данас после подне и увече, а у осталим крајевима сутра, и то посебно у другом делу дана, од 40 до 80мм, а локално и око 100 мм за 24х, што представља месечну количину падавина.

Наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином, падом температуре и појачаним северозападним ветром које ће вечерас и током ноћи ка недељи (23./24. септембар) захватити подручје Београда интезивираће се у недељу па се у појединим деловима града очекују краткотрајне временске непогоде са обилним падавинама од 30 до 60 мм за 24 х, локално и више.
Г. П.

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa