Инфо

27. септембар 2023.27. сеп 2023.
фб страница Милана Дамњановића

фб страница Милана Дамњановића

У Богатићу представљен пројекат прекограничне сарадње између Србије и Босне и Херцеговине

Презентација пројекта прекограничне сарадње између Србије и Босне и Херцеговине, финансираном од стране Европске Уније и оквиру ИПА програма, одржана је у понедељак, 25. септембра, у Авлији одрживог развоја у Богатићу.

Почетком године кренуће се у реализацију пројекта, где ће након обука и трениг пословно да оснажи и ангажује најмање 30 особа из друштвено осетљивих група.

Општина Богатић је подржала овај пројекат, који ће се реализовати на територији Богатића презентацији је присуствовао председник општине Милан Дамњановић.

- Узимајући у обзир геотермална изворишта, богато културно историјско наслеђе, све већи број оних који у овом крају виде прилику да развијају туризам и друге привредно туристичке потенцијале, дали смо моралну подршку и овом пројекту, а самим тим посетиоцима који долазе у наш крај могућност да понудимо још један садржај. Намера нам је да наше место приближимо и страним туристима и ово је сигурно једна добра прилика за то. Са друге стране, више пута смо имали прилику да се уверимо да визија људи који су носиоци овог пројекта даје добре резултате, па не сумњамо да ће и овај пут бенефити бити вишеструки. Имаћемо још један туристички производ, а смањићем број незапослених лица са неком врстом инвалидитета. Ту смо да подржимо све пројекте који су за добробит Богатића, нарочито оне који не захтевају улагања из локалног буџета, истакао је Дамњановић.

ГП

Најновији број

30. новембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa