Инфо

12. октобар 2023.12. окт 2023.
ОКК Шабац

ОКК Шабац

Кошаркаши стартују током викенда

Нова кошаркашка сезона у другом регионалном рангу за мушкарце, стартује 14. октобра. Шабачку кошарку представљају ОКК Шабац и мајурски Микс, чланови А групе Друге регионалне лиге "Запад".

Сениори ОКК Шапца предвођени новим тренером Предрагом Мушицким у првом колу ДРЛ Запад су домаћини другом тиму Лознице који се такмичи ван конкуренције. Меч је 15. октобра од 18 часова у сали Гимназије. Први такмичарски дуел за Шапчане биће меч против Железничара из Лајковца у Шапцу 21. или 22. октобра.

-У сваком мечу ћемо тежити победи и вредно радимо како би константно напредовали. Није императив виши ранг, крећемо од нуле и желимо да напредујемо и резултатски и организационо. Имамо тим с потенцијалом који треба да се претвори у резултат. Пласман у виши ранг треба да прати и капацитет клуба да организационо буде на нивоу вишег ранга, тако да вредно сви радимо на више поља - рекао је тренер Мушицки.

КК Микс (фото: print screen из емисије ТВ Ас спорт)


Мајурски Микс у првом колу гостује у Лајковцу, а потом дочекује Раднички из Ваљева.

-Поново имамо комбинацију углавном младих играча чије стасавање желимо и неколико искуснијих првотимаца. Развој младих нам је приоритет и што бољи резултати. Задовољни смо оствареним претходне сезоне, покушаћемо да поновимо, можда и превазиђемо учињено - истакао је Небојша Новаковић из КК Микс.

Такмичење је подељено у две групе, после двоструког бод система следи плеј оф у којем наступају по две првопласиране екипе из А и Б групе и на концу два најбоља тима из ДРЛ Запад ће у виши ранг.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa