Инфо

17. октобар 2023.17. окт 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

Асфалтирано пет улица у Поцерском Метковићу

Настављају се радови на изградњи путне инфраструктуре на сеоском подручју. У Поцерском Метковићу асфалтирано је пет улица: Војводе Мишића, Милоша Обилића, Карађорђева, Вука Караџића и Светосавска. Укупна дужина путне инфраструктуре је 2,7 километара, а вредност радова 24,5 милиона динара.
Глас Подриња

- Континуирано теку радови на сеоском и градском подручју. Тренутно смо на 115. километру путне инфраструктуре. Нећемо се зауставити. Одавде, машине се селе на Летњиковац, а потом у Петловачу, Рибаре, Прњавор.. Ускоро ћемо асфалтирати Савску улицу у Шапцу и урадити пешачку и бициклистичку стазу. Развијамо град Шабац и од њега правимо Град будућности, истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.
Глас Подриња

Урађен је први слој асфалта у улицама у којима је био неопходан. Мештани су видно задовољни.
- Уложено је као никада до сада у Поцерски Метковић. У последих 50 година нисмо добили асфалт. Надамо се да ће наредне године бити довршене још неке улице и атарски путеви. До сада је испуњено све што је обећано, не сумњам да ће тако и даље бити, каже Драган Златарић, председник МЗ Поцерски Метковић.
Драган Златарић/Глас Подриња

Борисав Ракић има 86 година и добро памти како је до скоро било.
- Како је овде било пре асфалта, немогуће је описати. Немам ни снаге ни да причам о томе како сам у младим годинама муке мучио кад сам овуда пролазио и са пар волова превртао у бару кола дрва. Захваљујем градоначелнику Шапца за овај пут који за свог века нисам ни мислио да ћу дочекати.
Борисав Ракић/Глас Подриња
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa