Инфо

5. новембар 2023.5. нов 2023.
Нови председник ОКК Шабац - А. Рашић (фото: Глас Подриња)

Нови председник ОКК Шабац - А. Рашић (фото: Глас Подриња)

Рашић на челу ОКК Шабац

Нови председник Омладинског кошаркашког клуба "Шабац" је Александар Рашић, прослављени шабачки кошаркаш и актуелни помоћник у стручном штабу ОКК Београд. Изабран је једногласно на седници скупштине Клуба.

Досадашњи Управни одбор на челу са Јеленом Стошић поднео је оставку. Она остаје на позицији тренера женске сениорске екипе.

фото: Глас Подриња


Кошаркаш који је поникао у клубу који сада предводи, биће у овом мандату на челу Управног одбора где су још: Јелена Мачван, приватна предузетница, потпредседница клуба, потом Душан Стојковић, инжењер геодезије и Стефан Ивановић, креатор брендова који је на истом задатку био у компанијама из различитих области, попут Мекдоналдса, Ципирипија и сл. У плану је кооптирање још чланова у УО са којима су преговори у току.

-У плану је омасовљење школе и стварање од Шапца једног кошаркашког центра. ОКК Шабац је велико име и наша обавеза је да обезбедимо квалитетан рад како деца не би рано одлазила од куће. Важно је да добијемо више термина, лакшу организацију тренинга, а у перспективи и формирање тренажног центра. Пред нама је дуг пут и плански рад, не желимо инстант решења, већ базу и напредак на свим пољима и у свим категоријама - рекао је нови председник Клуба захваливши се свима који су у тешким годинама билу уз клуб у различитим улогама и омогућили да опстане.

Делегати Скупштине, нови управни одбор (фото: Глас Подриња)


-Верујем да су тешки дани иза нас и да за клуб и навијаче долази лепши и успешнији период.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa