Инфо

7. децембар 2023.7. дец 2023.
Фонд ПИО: Пензинерске картице деле искључио овлашћена лица Фонда

Фонд ПИО: Пензинерске картице деле искључио овлашћена лица Фонда

Фонд за пензијско и инвалидско осигурање Републике Србије огласио се саопштењем након појединих жалби корисника да су добили од непознатих људи, телефоном, упуте где и како могу да преузму своје пензионерске картице. Фонд ПИО наглашава да је у питању покушај преваре.

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање подсећа кориснике који су поднели пријаву за Пензионерску картицу да своју картицу могу лично да преузму у филијали или другој организационој јединици Фонда или јединици локалне самоуправе наведеној у обавештењу које добију путем поруке на мобилном телефону или у мејлу. Поделу пензионерских картица врше искључиво овлашћена лица Фонда.

Ради брже и ефикасније поделе картица и краћег времена чекања, продужено је радно време филијала Фонда ПИО и картице се могу преузети и у додатним терминима, радним данима од 15 до 18 часова, као и суботом од 7 до 12 сати.

Молимо наше кориснике да буду опрезни и да занемаре позиве које им упућују непозната лица представљајући се у име Фонда и покушавајући да их преваре у вези са подизањем њихових пензионерских картица.


Наведено је у саопштењу Фонда.
ГП

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa