Инфо

8. децембар 2023.8. дец 2023.
Насловне стране за петак, 8. децембар 2023.

Насловне стране за петак, 8. децембар 2023.

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 8. децембар 2023. године пишу о некадашњем потпредседнику Српске листе Милану Радоичићу који се нашао на потерници Интерпола, новом директору БИА, фотомонтажи председнице Савета РЕМ и о изборима који ће бити одржани 17. децембра.

АЛО - Детаљи истраге убиства девојчице у Северној Македонији "Вања није била једина мета". "Радовановић на челу БИА", та служба је добила вршиоца дужности директора.

БЛИЦ - "Троје деце нам је остало у паклу Газе", тврде српски држављани из Палестине. О убиству девојчице у Северној Македонији, лист пише "Вањине убице имале списак за отимице и ликвидације".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ каже за лист "Чувамо са СНС глас патриота". О "краху" контра-офанзиве Украјине у тексту "Вашингтон сву кривицу сваљује на Зеленског".

ДАНАС - "Прво смена Зекић, па кривични поступак", о фотомонтажи у нацистичкој униформи који је објавила председница Савета РЕМ Оливера Зекић. "Радоичић може бити незгодан сведок", сматрају саговорници листа. О новом директору БИА Томиславу Радовановићу у тексту "Хваљење Вучића и Вулина препорука за чело БИА".

ИНФОРМЕР - "Не разумем зашто је моја Вања у гробу", речи мајке убијене девојчице из Северне Македоније. Под насловом "Проваљени" истраживање руских медија о иницијативи "ПроГлас".

КУРИР - Детаљи истраге убиства девојчице у Северној Македонији под насловом "Тајни списак". Под насловом "Снага" поруке председника Србије Александра Вучића из Крушевца.

НОВА - "Тајна о Бањској штити га од хапшења", о потерници Интерпола за некадашњег потпредседника Српске листе Милана Радоичића. Лидер Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута у интервјуу за лист каже "Са СНС и СПС ни у прелазној влади".

ПОЛИТИКА - Кандидат за градоначелника листе "Александар Вучић - Београд не сме да стане" Александар Шапић у интервјуу за лист наводи "Метро је наш највећи национални пројекат". "Макрон у мисији 'смекшавања' Орбана", пише лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Интервју са министром спољних послова Ивицом Дачићем "Неће нас посвађати са Вучићем и СНС". "За болницу 40.000.000 евра", порука председника Србије Александра Вучића из Крушевца.
Бета

Најновији број

22. фебруар 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa