Инфо

2. август 2018.2. авг 2018.
ДС: Напад на жену у Шапцу инсцениран, присталице СНС покушале да изазоу нереде

ДС: Напад на жену у Шапцу инсцениран, присталице СНС покушале да изазоу нереде

(Бета) - Демократска странка (ДС) саопштила је данас да је наводни напад опозиције на једну жену пред скуп партија које желе да формирају Савеза за Србију у Шапцу инсцениран и да су присталице Српске напредне странке (СНС) покушавале да изазову нереде и насиље, како би за то окривили опозиционе политичаре.

У саопштењу се наводи да су се ДС у Шапцу данас јављали грађани који су ту жену описали као активисткињу СНС из Владимираца и "ватрену следбеницу (председника Србије) Александра Вучића".

"Постоје и бројне фотографије путем којих она показује своју блискост са челницима СНС, међу којима је посебно поносна на ону са рођеним братом председника Србије, Андрејем Вучићем", наводи се у саопштењу.

Како се додаје да та жена није случајно била пред Шабачким позориштем, "већ по налогу своје странке и са јасно одређеним задатком".

ДС је навео да су присталице СНС вређали, провоцирали и покушали да застраше учеснике трибине у Шабачком позоришту и окупљене грађане и да до већих сукоба није дошло "само захваљујући присебности опозиционих првака и грађана у Шапцу".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa