Инфо

11. децембар 2023.11. дец 2023.
Pixabay

Pixabay

Шест медаља из престонице

Два овдашња рвачка клуба освојила су шест медаља на међународном турниру у рвању слободним стилом и рвању за жене за узрасте до 11, 13, 15 и 17 година. У збиру два злата, два сребра и две бронзе у конкуренцији 140 такмичара.

Одликаши из редова шабачког Витеза (фото: РК Витез)


РК Витез Шабац

Ивана Гајић и Аријан Алија су освојили титуле у својим категоријама на међународном турниру у рвању слободним стилом и рвању за жене организованом у Борчи. Ивана је освојила титулу и на тај начин ставила најсјајнију тачку на надметање у овом узрасту где освајала прва места, не само у Србији, него и на Балкану.

Аријан Алија је победио у категорији до 75 кг (узраст до 15 година), но до краја успешне сезоне Алију очекује још један турнир. Део је пионирске репрезентације Србије која наступа на Божићном турниру у Загребу. Медаљу Шапчанима је донео и Коста Марјановић. Надметао се у категорији до 62 кг где је био трећи. Шабачки „Витез“ представљао је још и Матија Крстић.

Освајачи медаља из редова Младости (фото: РК Младост)


РК Младост Поцерски Добрић

Немања Симеуновић и Сара Сакић, представљајући екипу Младости заузели су друге позиције својих категорија у конкуренцији до 13 година, док је Никола Симеуновић донео бронзано одличје у мечевима категорије до 11 година. Укупно се надметало 140 рвачица и рвача из домаћих и клубова из иностранства, а турнир је обухватао категорије до 11, 13, 15 и 17 година.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa