Инфо

13. децембар 2023.13. дец 2023.
Завршна конвенција Градског одбора Српске напредне странке

Завршна конвенција Градског одбора Српске напредне странке

Завршну предизборну конвенцију Градски одбор Српске напредне странке одржао је у уторак увече у Шабачком позоришту. Конвенцији је присуствовао велики број чланова и симпатизера, као и неки од чланова Председништва странке.

-Инвестиције у инфраструктуру не мере се више милионима у Шапцу, него милијардама. Инвеститори се не броје до десет, него десетинама. Није то само пуки новац, то су објекти који служе нашим грађанима, где они зарађују плату за своју срећнију и безбрижнију будућност. Сви километри путева који су урађени у последње три године служе свим селима у којима су урађени. Путеви за села значе живот и то нам је био један од онсових задатака. Урадили смо у протекле три године оно што наши претходници нису урадили за 20 година, рекао је председник Градског одбора СНС Шабац Живан Бајић и позвао грађане да 17. децембра оцене њихов рад и дела.

Александар Пајић, носилац листе „Шабац не сме да стане – Александар Вучић“ истакао је да му је велика част што је први на овој листи. Током свог говора осврнуо се на најважније ствари које су у Шапцу урађене од када је СНС преузела власт у граду.

-Крајем октобра 2020. године буџет града био је 4,2 милијарду. Данас је буџет 6,5 милијарди динара. Шабачке затворене базене реконструисали су 10 година, ми смо комплекс отворених базена урадили за шест месеци. Током шест година своје власти претходни градоначелник је урадио 26,1 километар путева, узимао је једну трећину новца од наших суграђана. Данас нема узимања новца од грађана Шапца, а урадили смо 12о километара путне инфраструктуре. Делили су ранчеве и пернице за полазак у први разред, а данас сваки првак добија комплет уџбеника. Имали смо један од најскупљих вртића у Србији, данас је јефтинији 40 одсто, а идемо ка томе да буде потпуно бесплатан. Можда нисмо лепши и паметнији, али смо много раднији и поштенији него они што су били пре нас, рекао је Пајић.

На конвенцији су говорили и др Марија Здравковић, чланица Председништва СНС, Бранислав Маловић члан Председништва и кооридинатор за Мачвански округ и Дарко Глишић преседник Извршног одбора СНС.
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa