Инфо

18. децембар 2023.18. дец 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

Немања Пајић (ЗС): Изборни резултат показао да смо доносили добре одлуке

Лидер Покрета Западна Србија Немања Пајић истакао је на конференцији за новинаре да је задовољан прелиминарним резултатом на изборима, те да очекују да ће у новом у односу на претходни сазив локалног парламента имати једног одборника више.
Глас Подриња

-Желим да се захвалим суграђанима који су изашли у великом броју, више од 63 посто њих гласало је на изборима. Српска напредна странка (СНС) је победила на локалним и републичким изборима и ми им на том резултату честитамо. СНС је практично два пута заредом апсолутни победник ових избора са више од половине одборника у парламенту, тако да има могућност и да сама буде у власти. Добро је да је Покрет Западна Србија остварио јако добар резултат, иако су након прошлих избора биле такве прогнозе да нас неће бити и да нећемо успети да пређемо цензус на наредним изборима. Не сaмо да смо прешли цензус, него смо направили трећи резултат у нашем граду који је мало бољи него на прошлим изборима. Пре три године смо донели праву и добру одлуку и то су суграђани препознали. Према незваничним резултатима, требало би да имамо осам уместо седам одборника, колико смо имали у претходном сазиву. Добро је да су суграђани разумели нашу одлуку. Поштујемо вољу бирача- подвукао је Пајић.


Он је рекао да очекује да ће се наставити континуитет у власти и да ће иста коалиција која је у претходне три године водила град то наставити да ради и убудуће.
Глас Подриња

-Имали смо прелиминарне разговоре, чули смо се током изборног дана, а СНС је на конференцији за медије изразила жељу да се настави како се до сада радило. Још више ме радује да су изразили жељу да укључе и неке друге политичке чиниоце у рад локалне самоуправе. То је добро, наилази период где нам је потребно да се миримо, да имамо концензус око добрих ствари које треба да се ураде, јер смо тако направили и прошлу локалну власт. Имали смо програмску коалицију, јасно смо знали шта желимо да урадимо и то смо испунили. Наши суграђани су то препознали и практично нам дали истоветну подршку као пре три године- нагласио је Пајић и додао да суграђани „виде Шабац као град будућности и да су валоризовали све оно што се радило у претходне три године“.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa