Инфо

25. децембар 2023.25. дец 2023.
Библиотека шабачка

Библиотека шабачка

Рок за учешће на књижевно- ликовном конкурсу до краја недеље

Библиотека шабачка обавештава заинтересоване да ове недеље истиче рок за слање радова на 2. књижевно-ликовни конкурс „Свети Сава, светли и обасјава“. Конкурс је ове године у част два велика јубилеја - 190 година од рођења Јована Јовановића Змаја и 125 година од рођења Десанке Максимовић и зато су одабране песме „Свети Сава“ и „Савин монолог“ на основу којих ће настајати ученички ликовни радови.

Ученичке радове би требало да пошаље наставник ликовне културе из основне школе коју ученик похађа на адресу:
Библиотека шабачка
(За 2. књижевно-ликовни конкурс „Свети Сава, светли и обасјава“)
Масарикова 18, 15000 Шабац

Наставник може радове донети и лично на Одељење за децу Библиотеке шабачке. Сваки рад на полеђини треба да садржи име и презиме ученика, име школе, разред, име наставника ликовне културе и његов контакт (телефон и имејл-адреса). Сви подаци морају бити одштампани јер радови са подацима писани руком неће ући у разматрање. Ликовне радове треба доставити до петка, 29. децембра 2023. године. Прва три награђена рада, као и радове који ће бити изложени, одабраће чланови Савета галерије Библиотеке шабачке.

Биће награђен и наставник ликовне културе са највећим бројем одабраних ученичких радова. Свечана изложба и додела награда биће у среду, 24. јануара наредне године, у 12 сати у Галерији Библиотеке шабачке.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa