Инфо

7. август 2018.7. авг 2018.
ПРЕСТАНИТЕ ДА СРАМОТИТЕ НАШ ШАБАЦ
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ИНИЦИЈАТИВЕ СЕЛО-ГРАД

ПРЕСТАНИТЕ ДА СРАМОТИТЕ НАШ ШАБАЦ

Скуп Савеза за Србију прошле среде у Шапцу још једном је оголио намере болесно властољубиве и агресивне политике Српске напредне странке, која чак не преза ни од тога да своје присталице искористи на најбруталнији начин и извргне их руглу.
Шабачки напредњаци довели су грађане испред Позоришта да се на најпогрднији и најсрамотнији начин обраћају људима који на свој начин желе да промене стварност у Србији. При том, већина њих нису грађани Шапца али су га, по налогу шефова, агресијом и просташтвом немилице обрукали.
А како и не би кад велики вођа свакога дана пребацује норму у фабрици мржње коју је створио, васпитава их да буду вулгарни и агресивни, а често имају и практичне огледе, на пример разбијају гласачке кутије у сред локалног парламента.
Сву апсурдност политике напредњака али и опасност по ум грађана, потврдио је човек који је стицајем несрећних околности народни посланик а грађанима јавно обећава да ће свакако и у наредном периоду да износи неистине, односно лажи. При том, опет стицајем несрећних друштвених околности доктор наука, а Шапчани га памте као фалсификатора печата и човека који се лажно представља.
Е таква морална накарада издаје налоге одређеној категорији грађана да дивљају градом како би он, и њему слицни, исфрустрирани статусом који уживају, остварили своје болесне амбиције. То је човек који цинкари грађане и локалну власт, бави се сплеткама и додворава министрима.
Шабац ће остати град слободног мишљења, дијалога, град који уважава разлике и цени толеранцију.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa