Инфо

13. јануар 2024.13. јан 2024.
Pixabay

Pixabay

Божићни футсал турнир: Борба за финала

Традиционални Божићни турнир у футсалу у организацији ММ старс улази у саму завршницу. Током викенда биће познати победници у свим конкуренцијама. Током данашњег дана на програму су дуели полуфинала.

Код пионира, у полуфиналу се састају Ред бул и Абатиа, односно Немогућа мисија и Лајф кафе. Ред бул је елиминисао Фламингосе, Абатиа је била боља од екипе Кад тад, Немогућа мисија је победила Орлове, док је Лајф кафе остварио тријумф над тимом Мибопеми.

Међу кадетима парови полуфинала су: Кафана Златник - Теракота Јевремовац. Златник је убедљљиво победио Глобекс у четвртфиналу, док је Теракота била прецизнија са пенала од Штампарије Арт. Други полуфинални пар чине Кућа код Тала и Протић Шабац. Кућа код Тала је боље изводила пенале од Фаст фуда Наша чаршија, а Протић је надиграо МБА транс Шабац.

У омладинској конкуренцији о првом финалисти ће одлучивати Коктел љубави и Сити Кафе. Савладали су Пеку Шабац, односно Дејан поло, а другог учесника меча за трофеј даће утакмица Дизел сервиса Сани и екипе 0-25 Платичево. Први ривал је у четвртфиналу био вољи од Бош сервиса Курјак, а други од Д.О.О. ХПЛ.

Четири полуфинална актера у категорији клубова су: Карађорђе Миша и Цер Петковица, они су међусобни полуфинални дуел обезбедили победама над Петровцем из Кујавице и штитарским Јединством, док ће у другом полуфиналу играти Младост Прњавор и Липолист, бољи у мечевима против Младости Поцерски Причиновић и Радничког из Коцељеве.

Полуфинале сениора играју Дивиси некретнике и Но нејм Београд, односно Футсал Доборовци и победник дуела ГСП Београд - Инзел Добановц. У четвртфиналу елиминисани редом: Тилија мали Париз, ресторан Нана и Аграр Петровић.

Први финалисти познати су код ветерана (35 плус). О трофеју ће одлучивати Ривера гастро бар и Млин Ковачевић. Ривера је у четвртфиналу била боља од Гастро бара Кошница, а Млин Ковачевић од Нана копинга.
Д. Б.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa