Инфо

17. јануар 2024.17. јан 2024.
ОШ „Лаза К. Лазаревић“

ОШ „Лаза К. Лазаревић“

Девети Зимски камп одржан у ОШ „Лаза К. Лазаревић“

„За наше знање- Лазино признање“
Током два дана, у понедељак и уторак, око 150 ученика прошло је кроз различите програме у којима је учешће било бесплатно, а улазница једино добра воља и спремност да током распуста прошире своје видике и науче нешто ново.
ОШ „Лаза К. Лазаревић“

Девети пут заредом Зимски камп у Основној школи „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу окупио је велики број заинтересованих ђака из свих образовних установа у граду. Распуст је право време за учешће у различитим радионицама и игровним активностима које су приредили учитељи и наставници школе домаћина. Реч је о креативним, интерактивним и забавним садржајима, чији је циљ стицање додатних знања и примена различитих вештина и талената. Током два дана, у понедељак и уторак, око 150 ученика прошло је кроз различите програме у којима је учешће полазника било бесплатно, а улазница једино добра воља и спремност да током распуста прошире своје видике и науче нешто ново. Зато је и мото овогодишњег кампа био „За наше знање - Лазино признање“.
ОШ „Лаза К. Лазаревић“

За крај дружења и учења на најбољи начин- кроз игру, сви учесници су награђени дипломама и уједно је заказан нови сусрет за следећу годину, када ће Камп обележити деценију постојања. Опширније о Кампу у штампаном издању "Гласа Подриња".
ОШ „Лаза К. Лазаревић“
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa