Инфо

28. април 2024.28. апр 2024.
Фото: Фондација "Баланс"

Фото: Фондација "Баланс"

Фондација "Баланс" уручила помоћ поводом Ускрса за три породице у Белотићу

Фондација "Баланс" која помаже и пружа подршку особама из осетљивих група уручила је помоћ трима породицама из Белотића. Повод су били предстојећи ускршњи празници.


Фото: Фондација "Баланс"


-У склопу наше посвећености подршци заједницама у потреби, са задовољством смо посетили три породице у селу Белотић, поводом предстојећих васкршњих празника. Овом приликом уручили смо им пакете помоћи који су садржали основне намирнице, храну, слаткише за децу, куц́ну хемију и симболично јаја како би свака породица могла прославити празник у духу традиције и обичаја. Желимо се захвалити свим људима који су подржали ову акцију, чије су донације омогућиле да ова иницијатива буде успешна и да допре до породица које се налазе у тешким социјално-економским условима. Ваша подршка није само пружила материјалну помоћ, вец́ је донела и осмех на лица људи који су се осетили подржано и пажено у време празника, рекла је Ана Вучинић, директорка Фондација "Баланс".

Фото: Фондација "Баланс"


Фондација позива све људе који су у могућности да се придруже њиховој мисији континуиране помоћи заједницама у потреби. Донације хуманих људи омогућавају им да наставе да пружају подршку онима који се суочавају са изазовима свакодневног живота.

Фото: Фондација "Баланс"


-Наставимо заједно градити бољу будућност, један корак по корак, једна подршка по подршка, поручују из Фондације "Баланс"

Рачуни фондације:

Ерсте банк

Динарски рачун: 340-0001000081625-72

Девизни рачун: 340-0001000081628-63
Глас Подриња

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa