Инфо

27. јануар 2024.27. јан 2024.
Свети Сава у Техничкој школи (Фото: Глас Подриња)

Свети Сава у Техничкој школи (Фото: Глас Подриња)

Техничка школа Шабац обележила Светог Саву

Средња Техничка школа Шабац пригодним програмом обележила је школску славу Светог Саву. Гости на слави су били градоначелник Шапца Александар Пајић, као и представници компанија са којима школа сарађује кроз дуално образовање.

Бранка Милићевић (Фото: Глас Подриња)


-Славити Светог Саву ја велика част, али и велика обавеза. Сматрам да је Техничка школа Шабац достојна и те части и те обавезе. Желим да смело и храбро наставимо ка ширењу и усвајању знања. Уз најбоље жеље честитам школску славу професорима и ученицима, рекла је директорка Техничке школе Бранка Милићевић.

Ученици припремили програм (Фото: Глас Подриња)


Градоначелник Пајић је школску славучеститао свим запосленим и ученицима свих шабачких школа. Истакао је да је квалитет обраузовања у Шапцу на високом нивоу, али да ће се трудити да новим садржајима и начинима презентовања наставних садржаја ученицима, улагањем у образовне установе, резултати буду још бољи.

Александар Пајић (Фото: Глас Подриња)


-Свети Сава је највећи српски просветитељ. Колика је била борба за образовање и просвећивање нације исто је толика била борба и за слободу и стварање српске државе. Квалитет једне државе данас се мери по образованости њених грађана и сигуран сам да Министарство просвете у Србији примењује светске и европске стандарде важне за образовање. Град Шабац 21 одсто буџета издваја за предшколско, основно и средње образовање. Шабац је град знања, град младих и образовање ће бити од непроцењивог значаја за град будућности какав Шабац тежи да буде, рекао је Пајић.

Гости и привредници сарадници школе (Фото: Глас Подриња)


Након ученичке приредбе, у присуству свештеника, поломљен је славски колач.

Фото: Глас Подриња


Фото: Глас Подриња
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa