Инфо

13. фебруар 2024.13. феб 2024.
Представници коалиције делили изводе из Резолуције грађанима (Фото: Глас Подриња)

Представници коалиције делили изводе из Резолуције грађанима (Фото: Глас Подриња)

"Шабац против насиља"делио изводе Резолуције Европског парламента грађанима Шапца

Представници коалиције Шабац против насиља данас су у пешачкој зони Карађорђеве улице грађанима делили изводе из Резолуције о изборима у Србији коју је донео Европски парламент. Разговарали су са заинтересованим пролазницима о детаљима Резолуције, као и о дешавањима на последњим изборима.

Небојша Зеленовић (Фото: Глас Подриња)


-Разговарли смо са грађанима о изборној крађи. Чули смо да грађани не знају до детаља размере крађе, не знају да је свако пето место у Београду компромитовано, а свако треће у Србији, вероватно по мањим местима је то и чешћи случај. То значи да су резултати избора такви да се морају поништити свуда. Сазнали смо и да грађани уопште не знају да је донета Резолуција Европског парламента и да у тој Резолуцији пише да треба да се спроведе међународна истрага о изборима у Србији и да се тражи поништавање свих избора на свим нивоима. Сматрамо да грађане треба упознати са детаљима Резолуције и да појаснимо колико је важно да се међународе снаге укључе у ово решавање проблема које, очигледно, ми сами као грађани Србије не можемо да решимо на добар начин. Верујемо да ће истрага да покаже да се у Србији десила незапамћена изборна крађа, са великим бројем људи који су пресељавани на одређене адресе, са "успављивањем" живих и "оживљавањем" мртвих људи, рекао је Небојша Зеленовић, носилац листе Шабац против насиља.

Разговор са грађанима (Фото: Глас Подриња)


Истакао је да Александар Вучић не би имао већину да формира власт у Србији да крађе није било и да би сигурно изгубио велике градове као што су Београд, Крушевац, Краљево или Шабац.

-Велики број грађана нема телевизије као што је Н1 или Нова, а са РТС о томе не могу да чују ништа. Грађани треба да знају и да тзв. Вучићеви пријатељи, као шти су Мицотакис, Санчез, Билчик или Мекалистер, да су и њихови посланици гласали против Вучића и за ову Резолуцију, рекао је Зеленовић и најавио да ће овакве акције организовати и по другим градовима.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa