Инфо

24. фебруар 2024.24. феб 2024.
У име СПШ скупу присуствују директор школе<strong> Предраг Савић </strong>и управница дома <strong>Тања Николић</strong> која је потпредседник  подгрупе пољопривредних школа са домом ученика (фото: СПШ)

У име СПШ скупу присуствују директор школе Предраг Савић и управница дома Тања Николић која је потпредседник подгрупе пољопривредних школа са домом ученика (фото: СПШ)

СПШ на трећој конференцији заједнице домова ученика југоисточне Европе

Данас се у Скопљу одржава Трећа конференција заједнице домова ученика југоисточнеј Европе уз учешће представника Македоније, Црне Горе, БиХ, Србије, Хрватске, Мадјђарске, Бугарске и Словачке.

У име СПШ скупу присуствују директор школе Предраг Савић и управница дома Тања Николић која је потпредседник подгрупе пољопривредних школа са домом ученика.

Директор школе Предраг Савић и управница дома Тања Николић (фото: СПШ)

- У години када СПШ обележава важан јубилеј, 120 година постојања, указана нам је част да један од говорника на конференцији буде директор Средње пољопривредне школе са домом ученика - Шабац који се скупу обратио након министра просвете Северне Македоније.

Обраћање (фото:СПШ)


СПШ са домом ученика -Шабац препозната је као пример добре праксе и као битна чланица овог удружења. То је још једна потврда успешности рада ове образовне установе која од свог оснивања 1904. представља незаобилазни део образовног система наше земље- поручују из шабачке Средње пољопривредне школе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa