Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за четвртак, 29. фебруар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 29. фебруар 2024. године пишу о самиту "Украјина - Југоисточна Европа" у Тирани, извештају ОДИХР о изборима у Србији, као и о томе да ли ће до 3. марта бити формирана већина у Скупштини града Београда, или ће се ићи на нове изборе.

БЛИЦ - "Траже метал детекторе у школама", након нових инцидената у ОШ "Владислав Рибникар" у Београду и "Херој Јанко Чмелик" у Старој Пазови. "Одлука о изборима 3. марта", о формирању већине у Скупштини града Београда.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Победа Србије у Тирани: Избачене санкције Русији и 'држава' Косово", о самиту "Украјина - Југоисточна Европа". Лист преноси изјаву премијерке Ане Брнабић о извештају ОДИХР "Тачка на лажи о изборној превари".

ДАНАС - Представници опозиције премијеркине изјаве о извештају ОДИХР оцењу као "Јефтин алиби Ане Брнабић за домаћу употребу". "Житиште пример за 'Белу књигу' о изборној крађи", пише лист. О изградњи Националног стадиона у тексту "Све ће то прекрити леџ специалис".

НОВА - Под насловом "Трка са временом", лист пише о томе да ли препоруке ОДИХР-а могу да се усвоје на време, уколико нови београдски избори буду одржани 28. априла. О хапшењу председника Војног синдиката Србије Новице Антића, у тексту "Изјава министра, медијска хајка, па онда хапшење".

ПОЛИТИКА - "Звицер, Беливук и Шарић терете се и за убиства шкаљараца у Грчкој", пише лист. "Нема санкција Русији, ни државности тзв. Косова", о захтеву Србије за измене у тексту декларације из Тиране.
Агенција Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa