Инфо

5. март 2024.5. мар 2024.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

Награде за Музичку школу

На 26. Међународним сусретима флаутиста "Тахир Куленовић" у Ваљеву, одржаном од 21. до 25. фебруара у конкуренцији од 164 учесника, ученице флауте Музичке школе "Михаило Вукдраговић" Шабац из класе Биљане Прице освојиле су три прве и једну другу награду.

Првонаграђене су: Нина Јекић, Теодора Дражић, Нађа Живковић, док је другопласирана Миа Вонасек. Ученице је пратио на клавиру Борис Јекић.

У раду жирија за категорије средњих школа, поред најеминентнијих академских педагога из региона и професора средњих школа Србије, учествовала је и наша професорка флауте Биљана Прица.

Министарство просвете Републике Србије уврстило је 26.Међународне сусрете флаутиста "Тахир Куленовић" у Календар такмичења и смотри ученика основне школе за школску 2023/2024.годину.

Ученици клавира из класе др Јелене Зидарић Зечевић учествовали су на 16.такмичењу клавириста "Славенски" у Београду и освојили две награде.

Прву награду за своје изузетно извођење добио је Димитрије Митровић, који је уједно победник своје категорије, док је Киша Васић награђена другом наградом.
Музичка школа Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa