Инфо

21. март 2024.21. мар 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за четвртак, 21. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 21. март 2024. године, пишу о избору Ане Брнабић за председницу скупштине, бурној седници парламента, убиству које се десило у затвору "Падинска скела" и другим темама.

БЛИЦ - Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић о проблемима у школама "Недостају нам наставници". Лист пише о новим законима који ће "променити цео живот" грађана Србије. "Млади у Србији трећи најсрећнији на свету" о резултатима Оксфордовог истраживања.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о седници скупштине и избору Ане Брнабић на нову функцију "Ана на челу Скупштине, нови циркус ђиласоваца". "Трупе из Британије да бране Косово" о наводним молбама које је Аљбин Курти упутио Лондону.

ДАНАС - "Опозиција: Ана Брнабић је неорадикалка и незналица" реакције на избор председнице скупштине. "Градска власт приватницима гледа кроз прсте" о несрећи у Београду у којој је једна особа страдала када се одвалио точак градског аутобуса.

НОВА - "Србији прети несташица лекова за смирење" о штрајку радника Галенике који траје неколико дана. "Злостављан и убијен у затвору у који је отишао због петарде" о смрти седамдесетчетворогодишњака који је убијен у КПЗ "Падинска скела".

ПОЛИТИКА - "Ана Брнабић изабрана за председницу Скупштине" о исходу гласања након тродневне скупштинске седнице. "Злостављан до смрти у затворској ћелији" о истрази убиства затвореника који је казну служио у "Падинској скели".
Агенција Бета

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa