Инфо

24. март 2024.24. мар 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за недељу, 24. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 24. март, пишу о годишњици почетка НАТО бомбардовања СР Југославије, о терористичком нападу у Москви и о другим темама.

АЛО - Под насловом "Путин спрема освету за покољ" лист пише о терористичком нападу у Москви. "Лекари: Сумњамо да Кејт има рак" о здравственом стању принцезе од Велса Кејт Мидлтон.

БЛИЦ - "Зашто су Русија и Путин мета ИСИС-а" - пише лист о терористичком нападу у Москви у петак. Поводом четврт века од почетка НАТО бомбардовања СР Југославије: "Наша унука данас би имала 25 година".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист поводом терористичког напада пише: "Москва спрема одмазду због масакра".

ИНФОРМЕР - "Путин угасио Кијев" о удару на украјински енергетски сектор. Министар одбране Милош Вучевић поводом годишњице НАТО бомбардовања "Косово заувек српско".

КУРИР - О терористичком нападу у Москви "Крвници". "Пет пропуста стражара и управе који су довели до смрти затвореника" о злочину у затвору Падинска скела.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Министарка здравља Даница Грујичић у интервјуу за лист "Одржали смо свету лекцију из патриотизма". "Путин: Крвави траг води ка Кијеву" о терористичком нападу у Москви.

ПОЛИТИКА - "Тема недеље" је 25 година од почетка НАТО бомбардовања СР Југославије: "Дани отпора бомбама и лажима". Разговор с министром за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Николом Селаковићем: "Сви смо ми потомци бораца". Поводом напада у Москви: "Путин: Платиће свако ко стоји иза терориста, дан жалости у Русији".
Агенција Бета

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa