Инфо

25. март 2024.25. мар 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за понедељак, 25. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања за понедељак, 25. март 2024. пишу о 25-годишњици од почетка НАТО агресије на СР Југославију, терористичком нападу у Москви, могућности да Србија добије нуклеарне електране, локалним изборима и другим темама.

АЛО - Под насловом "Србија памти" лист пише о обележавању 25 година од НАТО бомбардовања. Посланик Српске напредне странке Миленко Јованов у интервјуу каже: "Опозицији Скупштина исповедаоница за фрустрације".

БЛИЦ - "Србија четири корака до нуклеарне електране", пише лист. О предстојећим локалним изборима, лист пише у тексту "Припремите се овог лета за гласање на 35 степени". "Шта је Исис-К", поводом терористичког напада у Москви.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Србија слободна, пркосна и храбра", о 25. годишњици почетка НАТО агресије на тадашњу СР Југославију. Лист преноси и изјаву руског председника Владимира Путина о почетку бомбардовања "Русија тада била слаба да помогне".

ДАНАС - "Држава још није пописала штету од бомбардовања", пише лист. О терористичком нападу у Русији у тексту "Москва оплакује жртве, свет осуђује тероризам".

НОВА - О најавама Александра Вучића да би Србија могла да изађе из Савета Европе уколико Косово постане чланица, лист пише под насловом "Ново замајавање: Излазак Србије из СЕ значио би одустајање од чланства ЕУ". Професорка права у пензији Весна Ракић Водинелић у интервјуу за лист каже: "Оскар и Вучић би могли бити идентични".

КУРИР - "78 дана пакла" обележено 25 година од НАТО агресије. "Баба Марта", о варљивом пролећу.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Путинова листа за одстрел са 17 имена" Москва прави списак одговорних за терористички напад, пише лист. "НАТО шифра апокалипса" генерал Јован Милановић о детаљима НАТО агресије 1999. године.

ПОЛИТИКА - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића поводом 25. годишњице почетка бомбардовања "Србија живи пркосна и снажнија". "Аљбин Курти смишља нову превару за српски народ", о процедури за смену градоначелника на северу Косова.

ИНФОРМЕР - Лист пише: После маскра у Москви, нема назад. Вучић: Нећемо вам дати да нам одузмете слободу, порука председника Србије на обележавњу четврт века од почетка НАТО агресије.
Бета

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa