Инфо

4. април 2024.4. апр 2024.
председник Општине Владимирци Горан Зарић са Бранкицом Хинић и Драганом Димићем (фото: сајт Општине)

председник Општине Владимирци Горан Зарић са Бранкицом Хинић и Драганом Димићем (фото: сајт Општине)

Нови дом за две породице

У просторијама јавног бележника за општину Владимирци уговоре о куповини кућа са окућницом су потписали челни човек општине др Горан Зарић и две нове збринуте породице. То је заокружило број од четрдесет кућа које су добијене захваљујући држави Србији, локалној самоуправи али и агилности општинског повереништва Комесаријата за избеглице.

-Радује нас сваки нови становник општине који је добио свој кров над главом. Задовољни смо због оних који су напокон свој мир пронашли у Владимирцима. Надам се да ће се број збринутих додатно увећати чиме је наше задовољство веће - рекао је Зарић.

Породице су биле видно презадовољне добијеним новим огњиштима уз помоћ своје државе Србије и локалне самоуправе. Куће су добили Бранкица Хинић и Драган Димић и то са окућницом у Прову и Владимирцима. Вредно је поменути да је реч о петочланој породици Хинић и троје Димића. Очекује се наставак ове акције.

И ови уговори оверени у канцеларији јавног бележника за општину Владимирци показали су у пуној мери колико је значио сам јавни бележник овим просторима који се налази на адреси Светог Саве број 23 у Владимирцима.
Општина Владимирци

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa