Инфо

5. април 2024.5. апр 2024.
Меч одлуке (фото: ОКК Шабац)

Меч одлуке (фото: ОКК Шабац)

Меч лопта за ОКК Шабац

Кошаркаши ОКК Шапца имају пред својим навијачима меч лопту за пласман у виши ранг након седам година. Уколико изабраници Предрага Мушицког савладају у суботу Севојно у дворани Гимназије обезбедиће и математички титулу.

Једна победа дели од вишег ранга - сениори ОКК Шабац (фото: ОКК Шабац)


Претходног викенда Шапчани су надиграли Севојно на њиховом терену 81:65 и обезбедили прилику да им свака победа одговара на домаћем терену. Ипак, тренер Мушицки наглашава да их очекује тешка утакмица у којој ће нијансе одлучивати и да је подршка с трибина никада важнија, јер може бити превага.

-Они су одличан тим, нијансе су одлучиле у Севојну. Будите сигурни да они долазе да победе, јер од вишег ранга нису одустали. Биће фанатично борбени, квалитет свакако поседују, а меч је који не смеју да изгубе. Ми смо били добри целе сезоне, морамо бити добри и паметни и у овом мечу. Сваки минут је важан и морамо бити на највишем нивоу како би остварили циљ. Уз подршку с трибина све је лакше и надам се да ћемо видети испуњено гледалиште. Позивам све да дођу и буду наш шести играч - истакао је Мушицки.

Биће фанатично борбени, квалитет свакако поседују, а меч је који не смеју да изгубе. Ми смо били добри целе сезоне, морамо бити добри и паметни и у овом мечу. Сваки минут је важан и морамо бити на највишем нивоу како би остварили циљ
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa