Инфо

6. април 2024.6. апр 2024.
Општина Владимирци- званична интернет страница

Општина Владимирци- званична интернет страница

Одржана седма седница Општинског већа

У канцеларији председника општине др Горана Зарића у петак је одржана седма редовна седница Општинског већа општине Владимирци, у 2024. години.

Чланови истог су разматарали и одлучивали о 39 тачака дневног реда, пренето је на званичној презентацији Општине.
Општина Владимирци- званична интернет страница

На седници је усвојен Правилник о другој измени и допуни Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи општине Владимирци, који је припремила начелница исте.

Такође су донете одлуке о расписивању јавних конкурса за финансирање, односно суфинансирање програма, тј. пројеката који се односе на цркве, као и на удружења грађана.

На предлог Дома здравља „Владимирци“, донето је и решење о одређивању доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих изван здравствене установе и издавање потврде о смрти на територији општине Владимирци. У вези са тим, одређени су др Славољуб Савић за насељена места: Владимирци, Бобовик, Јаловик (са МЗ Гомилица), Јазовник, Крнуле, Вучевица, Кујавица, Меховине, Скупљен, Трбушац, Козарица, Матијевац, Лојанице, Вукошић и Риђаке и др Жељко Јанковић за насељена места: Дебрц, Прово, Драгојевац, Звезд, Крнић, Власаница, Ново Село, Бељин, Месарци, Суво Село, Белотић, Каона, Мровска и Пејиновић. У случају њихове спречености, послове мртвозорника обављаће др Бранко Исаиловић.

Када су у питању остали захтеви, пристигли за седницу Општинског већа, део истих је сходно Одлуци о социјалној заштити преусмерен ка Центру за социјални рад, док се по питању захтева Месних заједница, сагласило да се по истима поступа сходно плану активности, како би потребе свих биле задовољене у наредном периоду.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa