Инфо

9. април 2024.9. апр 2024.
ПУ "Полетарац" Коцељева

ПУ "Полетарац" Коцељева

Пет признања за "Модерну бајку"

На прошлонедељном “Пролећном убском фестићу” одржаном трећи пут “Модерна бајка” у извођењу предшколске групе ПУ “Полетарац” Коцељева освојила је прво место.

Осим што је проглашена за најбољу представу ово дело коцељевачког вртића изнедрило је добитнике признања за најбољу мушку и женску улогу. Према оцени стручног жирија маестрално је улогу кувара и лекара донео Јаков Гајић док је на “даскама које живот значе” била одлична Кристина Јовичић у улози гатаре и траварке.


“Полетарци” су освојили и признање за најбољу колективну игру, док је специјална награда, додељена први пут, припала васпитачици Јасмини Пауновић за ауторски текст.


–У конкуренцији десет вртића из Мачванског и Колубарског округа, као и подручја Града Београда на овогодишњим сценским сусретима на Убу наш вртић је освојио чак пет признања. Ми важимо за малу установу у односу на градске вртиће и за нас је свако признање велико. Тако је и овога пута. Свако ново признање је нови доказ квалитета, доброг рада, а са друге стране и обавезе. Свакако импонује и за нас је свако признање значајно и велико- изјавила је директорка ПУ “Полетарац” Марина Гајић.


В.Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa