Инфо

10. април 2024.10. апр 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за среду, 10. април

Београдски дневни листови на насловним странама за среду, 10. април 2024. највише пишу о посети председника Александра Вучића Француској и о предстојећим београдским изборима.

БЛИЦ - Председник Вучић резимирао важну посету Француској "У Србију стижу и 'рафали' и Макрон".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Вучић у Паризу "Поновио Макрону: Косово не може у УН". Бојкот избора и пописа становништва "Срби неће Куртијеве две замке". Хаг постао саучесник "Радована (Караџића) убијају, а судија ћути".

ДАНАС - Запослени у јавним предузећима из војвођанске општине учествују у кампањи за београдске изборе "Функционери из Куле постали 'добре комшије са Палилуле'". Француски председник условљавао српског, сматрају саговорници Данаса: "Случај Бањска ће још дуго пратити Србију".

АЛО - Лист пише о одлуци чланице председништва и међународног секретара Странке слободе и правде Ане Стевановић да напусти ту странку.

ИНФОРМЕР - Лист пише о неслагањима у опозицији око бојкота београдских избора. "Ексклузивни бренд отвара радњу у ТЦ Галерија", о најавама председника Србије да ће "Луј Витон" имати продавницу у Београду.

КУРИР - Лист пише да ће француски председник Макрон ускоро узвратити посету Србији. "Од убиства Данке прошло 15 дана, а тела још нема", о потрази за телом двогодишње девојчице.

НОВА - Колико ће нас коштати Вучићеви договори са Макроном "Србија би 'рафале' и нуклеарку, Макрон Бањску и послове". Интензивна трговина ресорима социјалиста и напредњака "Дачић би најрадије опет дипломатију". Ђаци из региона добијају уџбенике за џабе, у Србији су прескупи, пише у тексту под насловом "Бесплатне књиге сад неизвесне и у Београду".

ПОЛИТИКА - Други дан посете Александра Вучића Француској "Договор о 'рафалима', Макрон стиже у Србију". О предстојећим изборима: "Коме у опозицији може да користи бојкот".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Макрон од Вучића чуо истину о Косову", о разговору два председника. Лист пише о годишњици битке на Кошарама.
Бета

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa