Инфо

15. април 2024.15. апр 2024.
Запажен наступ Шапчана у Мађарској (фото: Д. Д.)

Запажен наступ Шапчана у Мађарској (фото: Д. Д.)

Европска бронза за Ану

Шабачка каратисткиња Ана Бојић поново се окитила медаљом на Европском првенству. Чланица клуба Шабац - Фуђими, бранећи боје Србије, била је део националног тима сениорки који је био трећи у Европи на Шампионату у Дебрецину.

Бронза за Србију (фото: Д. Д.)


Уз њу шабачки клуб у националном тиму представљале су Андреа Марковић (јуниорке) и Сара Стошић (кадеткиње), обе у борбама. Оне су се добро представиле, али нису стигле до одличја.

-Задовољни смо сваком освојеном медаљом, и овај пут тај континуитет је настављен сениирском бронзом коју је освјила Ана Бојић. Идемо још јаче у нове изазове са више искуства, која ће такмичарима помоћи уз напорне тренинге да се домогну виших циљева - истакао је тренер Дејан Дашић.

Кохаи Европски Куп, за нижа ученичка звања од жутог до плавог појаса из Шабац Фуђимија први пут су учествовали у дисциплини кате: Софија Теодоровић (плави појас) стигла до елиминационог круга, Сташа Гавриловић (зелени појас) освојила је четврто место, док је Младен Марковић (црвени појас) прегласавањем судија 3:2 остао без финалног круга.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa