Инфо

15. април 2024.15. апр 2024.
Генерација која је успела: ОКК Шабац сениорке (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Генерација која је успела: ОКК Шабац сениорке (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Стошић: Историјски дан за ОКК Шабац

Пут кошаркашица ОКК Шапца до Друге савезне лиге водио је кроз три нивоа такмичења. Најпре је екипа Јелене Стошић била најбоља у групи један Регионалне лиге Југ, потом се у конкуренцији Златара, Ивањице и Милешевке изборила за пласман у последњу фазу где је требало бити бољи од: Лесковца (Империум) и Ниша (Нибак), као и Златара.

Све су то успеле и након пет година ће поново играти у рангу под ингеренцијом Кошаркашког савеза Србије.

Пут кроз три фазе (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


-Победа у Лесковцу за мене је највећи дан у историји женског клуба ОКК Шапца. Морали смо да прођемо кроз три фазе, свака је била тешка, изазовна и све смо успели. Ушли смо у Другу лигу, а жеља је да већ у наредној сезони покушамо да се пласирамо у Прву лигу, где нам је и место - рекла је Јелена Стошић.

Сваки члан клуба дао је свој дипринос у пласману и великом успеху и заједно деле исти циљ да ово буде само једна од промоција.

Ј. Ристић (фото: ОКК Шабац)


-Желели смо да са нашом децом постигнемо резултат и зато смо и желели да их вратимо у клуб. Вратила се Марија Ристић, вратиле су се: Тамара Веселиновић, Сара Радовановић, Јана Ђукановић, уз нашу децу Милицу Чворић, Ању Милинковић, Наталију Ђурић, Бранку Тркуљу уз две играчице које су нам много помогле Марију Грујић Костић и Зорану Тодоровић постигли смо највише. Остали смо верни тој идеји и уз такав приступ стигли до великог резултата што нас чини још поноснијим - додала је Јелена Стошић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa