Инфо

18. април 2024.18. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 18. април

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања пишу о усвајању препоруке у Парламентарној скупштини Савета Европе за пријем Косова у ту организацију и о преговорима власти и опозиције о побољшању изборних услова у Србији.

АЛО - Лист пише о временским приликама: "После врућине пао снег".

БЛИЦ - "Избори 2. јуна, ко хоће - хоће", неуспех преговора власти и опозиције. Лист пише и о дуелу Денвера и Лос Анђелес Лејкеарса: "Јокић вс Леброн, краљ на краља".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "На реду санкције Техерану", о одлукама САД и ЕУ. Лист пише о вежби у којој је најављено учешће 2.000 војника: "Вихор српског оружја тутњи преко Пештера".

ДАНАС - "Како су нестале лекарски већ утврђене повреде", о одлукама надлежних после удеса којег је марта 2023. у Београду, на Дедињу, изазвао Никола Петровић, кум председника Србије. Лист пише и да "Власт пристаје на спајање избора, али једино 2. јуна", о четвртом састанку опозиције са представницима власти о примени препорука ОДХИР-а, који није дао резултате.

ИНФОРМЕР - "Србију прекрио снег у априлу!", лист пише да се забелело у више градова у Србији.

КУРИР - О састанку власти и опозиције поводом унапређења изборних услова, по препорукама ОДИХР-а, који је трајао више од четири сата а завршио се без договора: "Маратон".

НОВА - "Одлука о учешћу на изборима у петак", најава из опозиције, након завршених разговора о побољшању изборних услова. Лист пише да је ПроГлас подржао захтев да се избори одрже на јесен: "Бјелогрлић најавио митинге".

ПОЛИТИКА - "Додик: Зле намере тужилаштва на импровизованом процесу" против њега у Сарајеву. Лист пише и да је у Србији свега 5,6 одсто девојчица и дечака примило вакцину против ХПВ-а.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Поводом усвајања препоруке Парламентарне скупштине за пријем Косова у Савет Европе лист пише: "Дан срамоте и смрти Европе".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa