Инфо

18. април 2024.18. апр 2024.
Image by Sepp from Pixabay

Image by Sepp from Pixabay

Колубарско-мачванска зона: Борац савладао Липолист у дербију

Ванредно коло у Колубарско-мачванској зони указало је да ће борба за титулу и пласман у Српску лигу Запад бити неизвеса, можда и трајати до последњег кола плеј офа. У великом дербију главних кандидата за титулу, лешничког Борца и Липолиста, домаћин је славио 3:2 и вратио се у борбу за прво место.

Јесењи шампион који покушава да обезбеди другу узастопну промоцију, донео је у Лешницу четири бода предности. Иако је остало до краја још седам кола, да су Липолиштани однели три бода, предност од седам поена била би тешко достижна. Ипак, домаћи су славили 3:2, у мечу где су с три гола вишка у првом делу стекли предност, Липолист је у наставку успео да се врати, али не потпуно.

Славље у свлачионици након меча (фото: ФК Борац - фб страна клуба)


У Зони, извесно је да ће у плеј оф: Липолист, Борац, Раднички Ваљево, док се за још три места боре: ОФК Осечина, Дрина Љубовија, Железничар Лајковац, Мачва Богатић и ОФК Дивци. Цер Петковица, Хајдук Станко, Рибница су у плеј ауту. Рађевац је ближи плеј ауту, али још није без шанси за плеј оф, посебно уколико победи у Лајковцу за викенд.

Липолист лидер на табели (фото: ФК Липолист - архива клуба)


Дерби наредног, претпоследњег кола, биће одигран у Ваљеву. Раднички дочекује Борац. Домаћин победом прикључује себе борби за титулу. Липолист не би требало да има проблем у мечу против Цера. Мачва Богатић је пред императивом победе у Дивцима.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa